Spoed – Munstergeleen

Welkom bij Mondzorg Munstergeleen

Spoed

Het kan voorkomen dat u tussen de controlebezoeken aan ons onverwacht pijn krijgt. Wacht dan niet tot uw volgende afspraak maar neem telefonisch contact met ons op. Wij zullen u dan zo snel mogelijk proberen in te plannen en/of noodmaatregelen nemen zodat u pijnvrij bent tot verdere behandeling kan plaatsvinden.

Wij verzoeken u bij voorkeur ’s morgens tussen 8.00 uur en 9.00 uur te bellen zodat wij voor u dezelfde dag nog een reservering kunnen maken.
Bij ongevallen is het raadzaam direkt te bellen ongeacht het tijdstip.

Indien de praktijk gesloten is kunt u uitsluitend bij ernstige pijnklachten,
spoedgevallen of nabloedingen telefonisch contact opnemen met de praktijk (telnr. 046-45 280 89),
u wordt dan doorverwezen naar de spoeddienst, de Mondzorg Poli Limburg (gevestigd te Frans Erenslaan 103C-02, 6164 JG Geleen).

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens, luistert u de band in zijn geheel af. De dienstdoende tandarts die u geholpen heeft zal u vragen de nota contant te betalen. Houdt u hier a.u.b. rekening mee.

Indien er een volwassen tand is uitgevallen door een ongeval dient deze in melk te worden bewaard zonder de wortel schoon te maken of te beschadigen.
De tand dient het liefst binnen 30 minuten terug op zijn plaats in de mond te zijn; U krijgt van ons, of van de dienstdoende tandarts, ten allen tijde voorrang.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.