De praktijk – Munstergeleen

Welkom bij Mondzorg Munstergeleen

De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Mondzorg Munstergeleen. Wij besteden veel aandacht aan scholing en nascholing binnen het team. Zo kunnen wij algemene mondzorg volgens de laatste inzichten bieden.

Wij werken samen met tandtechnische laboratoria, orthodontisten, afdeling mondziekten en kaakchirurgie, en parodontologen/implantologen in de directe omgeving.

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Onze kwaliteit ziet u aan ons PDI. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze ontvangstruimte. U vindt er tijdschriften, tv-scherm en speelgoed.

Mondzorg Munstergeleen is 1 januari 2010 geopend op eerste verdieping van Gezondheidscentrum Munstergeleen. Er is een traplift aanwezig (maximaal gewicht 120 kg) en boven beschikken wij over een rolstoel. Zo zijn wij ook voor minder validen toegankelijk. Indien U gebruik wilt maken van de traplift kunt u onder aan de trap op de bel drukken. Wij komen u dan helpen.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.